Makelaar Jacco van Brecht

Makelaar Jacco van Brecht

Bel of WhatsApp 06-14448980 of e-mail naar jaccovanbrecht@remax.nl

Makelaar Jacco van Brecht is geboren en getogen in Leidschendam-Voorburg. Hij is onze wijkmakelaar voor Voorburg-Noord. Omdat hij al zijn hele leven in Leidschendam-Voorburg woont, is hij goed bekend met de wijken, de winkels en de mensen. Hij kan u daarom ook uitstekend van dienst zijn in en rond deze gemeente. Maak kennis met makelaar Jacco van Brecht.

Open en professioneel

Of u nu uw huidige woning wilt verkopen of een andere woning wilt kopen, Jacco helpt u graag verder. Jacco: "Op basis van de wensen van mijn klant ga ik aan het werk en adviseer ik op een open en professionele wijze over het gehele aan- of verkoopproces. Zodat klanten weten waar ze aan toe zijn en dat ze de beste deal sluiten in een zo kort mogelijke tijd."

Zelfstandig en betrokken

"Ik ben regelmatig in de wijk te vinden. Op mooie dagen ben ik met mijn vriendin en zoontje Lewis van 2 jaar oud vaak te vinden in het Corbulopark, een heerlijke plek. Wij zitten ook veel bij een van de koffietentjes in de wijk. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Naast talloze portretfoto’s van mijn gezin fotografeer ik architectuur en mensen zomaar op straat. Ook ben ik lid van Fotokring Leidschendam-Voorburg. Als RE/MAX makelaar werk ik als zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat u van mij kunt verwachten:

  • 100% inzet
  • 24/7 bereikbaarheid 
  • Kwaliteit, service en betrokkenheid"

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Jacco van Brecht. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-14448980 of e-mail naar jaccovanbrecht@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven