Scroll naar inhoud
Contact

Makelaar Shaheena Hasanradja

Bel of WhatsApp 06-45005674 of e-mail naar shaheenahasanradja@remax.nl

Met haar enorme drive zorgt makelaar Shaheena Hasanradja ervoor dat ze het maximale haalt uit de aankoop of verkoop van uw woning.

Resultaatgerichte bemiddeling

Shaheena: “Als RE/MAX makelaar ben ik een zelfstandige ondernemer. Dat betekent dat ik een makelaar ben zonder 9 tot 5 mentaliteit. Ik ben resultaatgericht, flexibel en betrokken. Een bezichtiging of afspraak in de avond of op zaterdagmiddag is geen enkel probleem. De klant is koning! Alles draait erom de aankoop of verkoop van een huis zo snel en zo goed mogelijk te regelen. Wij gaan voor de laagste prijs bij aankoop en de hoogst mogelijke prijs bij de verkoop van een huis.”

Lifetime relation

“Ik onderscheid mij in de persoonlijke aandacht die ik geef. Door goed te luisteren naar mijn klant weet ik mijn diensten voor zowel aan- als verkoop goed op hen af te stemmen. Met veel van mijn klanten bouw ik hierdoor een lifetime relation op. Het gebeurt dan ook dikwijls dat er geruime tijd na een overdracht van een woning wordt gebeld door een klant die dan een vraag heeft op het gebied van onroerend goed. Ik vind het dan leuk om hen hierbij te helpen. Ik zie er naar uit om met u samen te werken!”

Bekijk het woningaanbod van makelaar Shaheena Hasanradja

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Shaheena Hasanradja. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-45005674 of e-mail naar shaheenahasanradja@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Shaheena Hasanradja:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven