Makelaar Wikaas Dihalu

Makelaar Wikaas Dihalu

Bel of WhatsApp 0624589610 of e-mail naar wikaasdihalu@remax.nl

Wikaas Dihalu is een ervaren makelaar die u graag helpt met het verkopen, aankopen en verhuren van uw woning in de regio Haaglanden.

Kennis van de markt

Wikaas: “Rekening houdend met het pand, de persoon en met de kennis van de markt proberen wij iedere keer weer het beste resultaat te behalen voor al onze klanten”. Dat doet Wikaas niet alleen in de verkoop en aankoop van woningen maar ook in de verhuur in de regio Haaglanden. “Door onze kennis van de lokale markt en het grote internationale netwerk van RE/MAX doen wij ook heel veel zaken met internationale klanten”. 

Iedere woning is uniek

Wikaas Dihalu is sinds 2013 actief in de makelaardij. Naast het verkopen en aankopen van woningen is hij ook actief in het verhuren van woningen, zowel voor beleggers als particulieren. “Iedere woning is uniek, ieder persoon is uniek. Verschillende tijden en markten brengen verschillende uitdagingen met zich mee, wat maakt dat geen enkele deal hetzelfde is.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen, verhuren of een huis kopen? Neem dan contact op met makelaar Wikaas Dihalu. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden.  Bel of WhatsApp 0624589610 of e-mail naar wikaasdihalu@remax.nl

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Wikaas Dihalu:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven