Hoe gaan de Makelaars van Haaglanden om met het coronavirus?

Vanzelfsprekend volgen ook wij de actualiteiten m.b.t. het coronavirus op de voet. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en bekijken we het dag voor dag. Aanvullende maatregelen zullen wij op deze nieuwspagina blijven vermelden.

Hoe wij omgaan met het coronavirus:  

  • Eén op één afspraken op kantoor of bij u thuis, kunnen op verzoek doorgaan
  • Ons kantoor blijft gewoon per mail en telefonisch bereikbaar
  • Al onze makelaars blijven telefonisch en per mail goed bereikbaar

Onze medewerkers werken vanaf deze week zo veel mogelijk thuis, wel zorgen wij er voor dat er tijdens kantooruren altijd iemand op ons kantoor aanwezig is en we zijn natuurlijk  gewoon bereikbaar.

Vooralsnog laten wij reeds geplande afspraken doorgaan, tenzij het mogelijk is om de zaken ook per telefoon, e-mail, Whatsapp of per post te bespreken, regelen en/of af te handelen. 

Besprekingen, bezichtigingen, taxaties, intakegesprekken laten we via Facetime of via de WhatsApp van de makelaar verlopen, of als de verkopers, kandidaat kopers en/of onze makelaars er geen probleem mee hebben middels één-op-één contacten. Wij nemen dan de richtlijnen van het RIVM in acht door geen handen te schudden, afstand te houden, tussendoor regelmatig handen te wassen en te hoesten in de elleboog. 

Bent u niet fit of bent u verkouden? Dan verzoeken dringend de gemaakte afspraak af te zeggen. Om het advies en voorzorgsmaatregelen van de overheid te volgen, willen wij het contact bij voorkeur via de mail en telefoon 070-3016060 laten lopen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij die met u delen. 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles!

De Makelaars van Haaglanden.

Naar boven