Een huis kopen in Haaglanden

Van bod tot sleutel, samen met onze aankoopexperts

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Wij helpen u graag in dit proces. Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop van woningen in Haaglanden. Voor elke wijk hebben wij een expert die u tijdens het hele koopproces ondersteunt. Van het eerste bod tot het overhandigen van de sleutel.

Kopen met de kenner

Door de grote lokale expertise van onze makelaars zijn zij goed op de hoogte van wat er in de wijk speelt zoals de waardeontwikkeling van woningen, nabijheid van scholen, toekomstplannen. Ze weten er alles van en kunnen een goed openingsbod voor u doen. Zij voeren de onderhandelingen en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw budget. 

Daarnaast zorgen zij voor:
•de financiering van uw woning
•bouwkundige keuringen
•de meest geschikte notaris
•opleverdatum
•technisch bouwrapport

Ons aanbod koopwoningen

Neem alvast een kijkje in ons eigen aanbod koopwoningen in Leidschendam, Voorburg, Ypenburg en Leidschenveen. Uiteraard helpen we u ook graag bij de aankoop van woningen van andere aanbieders.

Lees ook ons blog: Huis kopen en dan uw huis verkopen? Of andersom?

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen in Leidschendam, Voorburg, Ypenburg of Leidschenveen? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze aankoopservice. Bel 070-3016060 of e-mail naar adviseurs@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Naar boven