Leidschenveen

Leidschenveen

Modern wonen met alle voorzieningen in de buurt

Leidschenveen heeft alles voor een moderne manier van wonen. De bereikbaarheid via grote wegen is uitstekend. En voor gezinnen zijn alle voorzieningen in de directe omgeving.

Goede bereikbaarheid

De wijk Leidschenveen maakt deel uit van Den Haag en ligt tegen Leidschendam aan. Door de goede bereikbaarheid bent u gemakkelijk in Zoetermeer, Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en in het hart van Den-Haag. Leidschenveen is vooral populair onder bewoners die van moderne woningen houden, dicht bij het groen willen zijn en van goede bereikbaarheid houden. Voor gezinnen met opgroeiende kinderen zijn er veel scholen in de buurt. En door de nabij gelegen British School is de wijk ook zeer gewild bij expats. De huizenprijzen stijgen dan ook gestaag de laatste jaren.

5 buurten

Leidschenveen is een typische Vinexwijk en kent een gevarieerde bouw met zowel huur- als koopwoningen. U kunt er terecht voor eengezinswoningen en appartementen in de 5 buurten: De Velden, Waterland, 's-Gravendreef, De Lanen en De Dijken. De wijk ligt ten oosten van de A4 en ten noorden van de A12 en is goed bereikbaar met de Randstadrail.

In de buurt

Het eigen Winkelcentrum Leidschenveen biedt een royaal aanbod met winkels als Albert Heijn, Digros, Hema, Etos, Blokker, Subway en Bruna. Opgroeiende kinderen kunnen in de buurt naar scholen zoals ROC Mondriaan, Montessori Vreugd en Rust, openbare basisschool Prinses Catharina-Amalia, muziekschool Kunstinn Leidschenveen, 's-Gravendreef College, openbare basisschool Waterland, Rooms Katholieke basisschool De Walvis, basisschool De Balans. Voetballiefhebbers zijn binnen enkele minuten in het ADO stadion.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Leidschenveen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven