Het verkooptraject

In 7 stappen verkopen we uw huis in Haaglanden

Voor de verkoop van uw huis in Leidschendam, Voorburg, Ypenburg of Leidschenveen bieden we een overzichtelijk traject van 7 stappen. U weet dan altijd wat erbij komt kijken en waar u rekening mee dient te houden. 

1 - Bepalen van de vraagprijs

Onze makelaar komt bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Hij kijkt naar pluspunten en eventuele gebreken en neemt die met u door.

2 - Publiciteit

Wij hebben veel promotiemiddelen tot onze beschikking zoals flyers, advertenties en nieuwsbrieven. Daarmee vergroten we de kans op de verkoop. Een professionele fotograaf maakt foto’s van uw woning. Samen met u plannen we een KOM & KIJK. Uw woning wordt dan goed bekeken door vele bezoekers. Op websites als Funda en Jaap zetten we uw huis online te koop.

3 - Is uw woning verkoopklaar?

Voor de verkoop moet uw huis er netjes en verzorgd uitzien. Zeker tijdens een bezichtiging. Voordat wij uw woning officieel in de verkoop zetten, kiezen we samen met u een strategie en stippelen we een route naar de beste verkoopprijs uit.

4 - De bezichtigingen.

Alle ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw woning worden continu tussen u en uw makelaar besproken. Met name bij de bezichtiging dient alles netjes gepland te worden. Uw makelaar maakt afspraken met bezoekers. Voor u is het niet nodig om aanwezig te zijn tijdens de bezichtiging. 

5 - De onderhandelingen

Wij zorgen voor het maximale resultaat voor de verkoop van uw woning. Alles gaat in overleg met u. Op het moment dat er veel interesse is, dan weet uw makelaar precies hoe we hier mee om moeten gaan.

6 - De koopakte

Gaat u akkoord met het bod? Dan stellen wij de koopakte op en nemen het met u door.  Wanneer u heeft getekend is uw huis verkocht. De koper heeft nog 3 dagen wettelijke bedenktijd.

7 - Bezoek aan de notaris

Een getekende koopakte, een kopie van uw rijbewijs, kopie van uw identiteitsbewijs en allerlei andere belangrijke stukken worden doorgenomen en besproken met de notaris.

Voordat u een definitief akkoord geeft op de verkoop van uw huis, neemt u samen met uw makelaar nog een keer alle gegevens door.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen in Leidschendam, Voorburg, Ypenburg of Leidschenveen? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de verkoopkansen van uw woning. Bel 070-3016060 of e-mail naar adviseurs@remax.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naar boven