Team Van der Krogt & Smit

Team Van der Krogt & Smit

Bel of Whatsapp naar Bert 06-29032858 of Herbert 06-36584641 of email naar bertvanderkrogt@remax.nl of herbertsmit@remax.nl

Het team Van der Krogt & Smit bestaat uit onze makelaars Bert van der Krogt en Herbert Smit. Zij zijn gespecialiseerd in aankoop en verkoop van woningen in Haaglanden. Van landelijk vastgoed tot beleggingen in onroerend goed, ze zijn van alle vastgoedmarkten thuis.

Krachten gebundeld

Bert van der Krogt en Herbert Smit hebben hun krachten en kennis gebundeld en werken daarom samen in teamverband. Van ieder lopend dossier, of het nu verkoop, aankoop of verhuur betreft, zijn beide makelaars volledig op de hoogte. Bert: “Voor u als verkoper van een woning heeft dit als voordeel dat het niet uitmaakt als er een makelaar afwezig is of bijvoorbeeld met vakantie is. Bert en Herbert zijn immers beiden van alle zaken op de hoogte.”

Goed informeren

Herbert: “Voor een bezoeker van een te koop staande woning is het belangrijk dat de makelaar die in de woning staat alles weet over het te verkopen huis. Ook zaken over de eigenaar, de buren en de opleveringstermijn zijn relevant voor een aspirant-koper. Daarom zorgt ons team er altijd voor dat beide makelaars de woning ‘live' hebben gezien en zodoende iedere geïnteresseerde goed kunnen informeren.”

Vastgoed expertises

De makelaars combineren hun expertises. Bert is ervaren in het geven van beleggingsadvies op het gebied van onroerend goed en RMT gecertificeerd. Herbert heeft gewerkt bij diverse woningcorporaties en is KRMT gecertificeerd. Beiden makelaars hebben vele jaren werkervaring in de Haagse Regio. Naast aan- en verkoop van woningen, kan Team Van der Krogt & Smit u ook van dienst zijn bij de aan- en verkoop van landelijk vastgoed, waardebepalingen, beleggingen en beheer. Kortom, Team Van der Krogt & Smit is van alle (vastgoed-) markten thuis.

Bekijk het woningaanbod van Bert van der Krogt en Herbert Smit

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Team Van der Krogt & Smit. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of Whatsapp naar Bert 06-29032858 of Herbert 06-36584641 of email naar bertvanderkrogt@remax.nl of herbertsmit@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven