De Heuvel & Amstelhof

De Heuvel & Amstelhof

Ideale kans voor de eerste stap op de woningmarkt

De Heuvel & Amstelhof is een combinatie van twee wijken die een ideaal onderkomen bieden aan starters en alleenstaanden. Door de komst van het nabij gelegen The Mall of the Netherlands zitten de prijzen behoorlijk in de lift. Het is een wijk met interessante mogelijkheden, zoals de koop van een huurappartement.

Huurwoningen te koop

Het woningaanbod van de wijken De Heuvel & Amstelhof in Leidschendam bestaat voor 90% uit appartementen in zowel het koop- als huursegment. De koopappartementen zijn vooral 4-kamerappartementen en in mindere mate 2-, 3- en 5-kamerappartementen. De huurwoningen in Amstelhof worden de laatste jaren te koop aangeboden wat interessante kansen biedt om de eerste stappen te zetten op de woningmarkt. Alle appartementencomplexen zijn voorzien van een lift en een eigen berging op de begane grond. Er zijn zowel complexen met een galerij als met een portiek.

Perfecte bereikbaarheid

De wijk De Heuvel is gebouwd tussen 1965-1970 en de wijk Amstelhof in 1986. Ze zijn door doorgaande wegen omsloten. In het midden kunt u wandelen door het fraaie park. De bereikbaarheid via de Heuvelweg en de Noordsingel is perfect en er is volop gratis parkeergelegenheid. Beide wijken zijn vooral in trek bij starters met en zonder kinderen en alleenstaanden. Door de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer bent u binnen korte tijd in het levendige centrum van Den Haag.

In de buurt

In de wijk zijn onder andere basisschool De Margriet en kinderopvang Small Steps. Voor het middelbaar onderwijs kunnen uw kinderen naar het Veurs Lyceum en MBO Rijnland. In het midden ligt het Kennedyplein waar jaarlijks een kermis en circus wordt georganiseerd. Verder is er een bescheiden winkelcentrum met onder andere een supermarkt, Chinees restaurant, kapper en apotheek. Voor het betere shoppen gaat u naar het nabijgelegen The Mall of the Netherlands. Daar vindt u een royaal aanbod aan winkels, horecagelegenheden en entertainment in het betere segment. Door de komst van deze enorme shopping mall zitten de prijzen van de woningen de laatste tijd flink in de lift.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in De Heuvel & Amstelhof? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven