De Zijde

De Zijde

Rust en ruimte met alle voorzieningen

Ontdek de woonkansen van de rustige wijk De Zijde in Leidschendam. Een leuke buurt, volop mogelijkheden.

Ideale wijk

De Zijde is een gewilde groene woonwijk in Leidschendam met brede straten en veel groen. De wijk is zeer gewild bij mensen die van rust houden maar wel alle voorzieningen in de buurt willen hebben. Ook voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen is De Zijde een ideale wijk.

Gevarieerd wonen

De wijk is gebouwd in de jaren ’70. De woningen hebben dan ook betonnen vloeren, ruime maatvoeringen en veel ruimte om te parkeren. U vindt er verschillende typen woningen. Zowel vrijstaande woningen, ruime eengezinswoningen met en zonder garage, drive-in woningen als 3-appartementencomplexen met huur- en koopappartementen. Het deel met vrijstaande woningen wordt ook wel de Goudkust genoemd. De koopappartementen in de wijk zijn allemaal ruim, zo'n 110m2 en voorzien van lift.

In de buurt

Door de goede fietsverbinding met de De Horsten in Wassenaar en 3 minuten lopen naar The Mall of the Netherlands biedt De Zijde veel mogelijkheden voor ontspanning en shoppen. In de wijk zelf zijn geen winkels of scholen. Maar met de tram bent u in enkele minuten in het centrum van Den Haag. Aan de rand van de wijk bevindt zich MCH Anthoniushove. Vooral door de komst van The Mall of the Netherlands zien we de prijzen van de woningen aanzienlijk stijgen.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in De Zijde? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven