Park Veursehout

Park Veursehout

Modern wonen in de sfeer van de jaren ’30

De wijk Park Veursehout biedt een mix van moderniteit en tijdloze allure. Ontdek de gewilde woningen van deze unieke wijk in Leidschendam.

Jaren ’30 stijl

Park Park Veursehout is een vrij nieuwe wijk in Leidschendam. Het is in 2000 gebouwd in de stijl van de jaren '30 en zeer populair, vooral onder expats. De wijk bestaat uit 677 woningen waaronder 2-onder-één-kapwoningen, rijen met herenhuizen en luxe appartementen. De huizen hebben blauwe geglazuurde dakpannen, erkers, overhellende daklijsten en stenen tuinmuren.

Zeer gewild

Het leuke van de wijk is dat het een jaren ’30 charme combineert met hoogwaardige, moderne technologie. Zo zijn de woningen – zowel koop als huur - uitstekend geïsoleerd en hebben ze funderingen en betonvloeren van deze tijd. Ze zijn dan ook zeer gewild waardoor de verkooptijd meestal vrij kort is. Sinds de bouw hebben de woningen een zeer gunstige prijsontwikkeling doorgemaakt.

Uitstekende verbinding

Hoewel er in de wijk zelf geen winkels zijn ligt het toch vlakbij The Mall of the Netherlands. Daar vindt u een royaal aanbod aan winkels, horecagelegenheden en entertainment in het betere segment. Met de tram bent u binnen enkele minuten in het levendige hart van Den Haag en voor de fiets is er een uitstekende verbinding met het fraaie natuurgebied De Horsten. Aan de rand van de wijk ligt het Haaglanden Medisch Centrum Anthoniushove.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Park Veursehout? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven