’t Lien

’t Lien

Alle rust en ruimte voor jonge gezinnen

De Leidschendamse wijk ’t Lien biedt volop mogelijkheden om te settelen met jonge kinderen. Echt een wijk voor een leuke jeugd.

Kindvriendelijke wijk

’t Lien is een kindvriendelijke wijk met enkele hoofdstraten en daarop aansluitende woonstraatjes. Omdat u er heerlijk rustig kunt wonen met alle faciliteiten in de buurt is deze wijk vooral populair onder gezinnen met jonge kinderen. Er zijn volop speelveldjes en aan de rand van de wijk is een grote speeltuin.

Jaren ’80 woningen

Het woningaanbod van ’t Lien omvat ongeveer 800 eengezinswoningen, gebouwd in de jaren ’80. Ze hebben betonnen vloeren, betonpannen en bestaan voornamelijk uit 3-laagswoningen met 4 slaapkamers. Door de groeiende populariteit kent de wijk de laatste jaren een goede prijsontwikkeling.

In de buurt

Ook al zijn er in de wijk geen winkels, toch kunt u royaal shoppen in de The Mall of the Netherlands op 7 minuten loopafstand en winkelcentrum Prins Frederiklaan op 3 minuten lopen. In ’t Lien kunnen uw kinderen terecht op maar liefst 3 basisscholen: Emmaüs, De Tandam en SBO De Vliethorst. Op 5 minuten lopen ligt het voortgezet onderwijs met het Veurs Lyceum en MBO Rijnland. Voor kinderopvang is er De Vlietkinderen. En na school kan er gezwommen worden Zwembad De Fluit. Aan de rand van de wijk zijn enkele bedrijven, waaronder het hoofdkantoor van Fugro. Midden in de  wijk zijn huisartsenposten en een BENU apotheek.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in ‘t Lien? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven