Bovenveen

Bovenveen

Groeibriljant van Voorburg

Bovenveen is een ontdekking in Voorburg. De wijk biedt unieke kansen voor starters en alleenstaanden. En door de nieuwbouwplannen groeien de kansen nog meer voor een mooie start op de woningmarkt.

Voornamelijk appartementen

De woningen in de Voorburgse wijk Bovenveen bestaan hoofdzakelijk uit appartementen met ongeveer 7.000 inwoners. Deze wijk is vooral gewild bij starters en alleenstaanden omdat de appartementen aan die woonwensen voldoen. Door de goede bereikbaarheid met Den Haag en de stijgende populariteit van de Hofstad zijn de woningprijzen aanzienlijk gestegen de afgelopen jaren. Volgens verwachting zal deze trend voorlopig nog voortzetten.

Nieuw Park 070

Een oude bekende in de wijk is het voormalige CBS gebouw, een enorm complex. Deze wordt binnenkort gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Het bouwproject zal voornamelijk eengezinswoningen en appartementen opleveren. Onder de naam Park 070 wordt naar verwachting de eerste woning in 2021 opgeleverd.

In de buurt

Aan de Bruijnings Ingenhoeslaan liggen enkele buurtwinkeltjes. Voor het betere winkelen kunt u terecht in Winkelcentrum Julianabaan met een groot assortiment aan grote winkelketens, leuke shop, horecagelegenheden en af en toe een festival. In de wijk zijn er diverse kinderdagverblijven en voor ontspanning kunt u wandelen in Park ’t Loo. Zoekt u het liever buiten de wijk? Dan bent u binnen 5 minuten op Station Laan van NOI of pak de tram naar het bruisende centrum van Den Haag.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Bovenveen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven