Essesteijn

Essesteijn

Groen en ruim wonen in een gewilde buurt

De Voorburgse wijk Essesteijn is een pareltje onder de rook van Den Haag. In de directe omgeving van de grote stad woont u er in de rust en ruimte van deze zeer populaire buurt.

Alle ruimte

Essesteijn is een zeer gewilde wijk bij een brede doelgroep, ook voor gezinnen met jonge kinderen. De wijk biedt alle ruimte met zeer veel groen, ruimschoots parkeergelegenheden en zowel eengezinswoningen als appartementen. Omdat ze gebouwd zijn in de jaren ’70 zijn het solide huizen met betonnen vloeren. De appartementencomplexen bestaan uit 2-, 3-, 4- en 5- kamerappartementen, allen voorzien van lift.

In de wijk

Door de centrale ligging op de rand van Voorburg en Den Haag bent u dichtbij de dynamiek van de grote stad en via de grote snelwegen bent u zo in de rest van het land. Met de auto, maar ook met het openbaar vervoer door de uitstekende bus- en tramverbindingen. Toch biedt de eigen omgeving ook een hoop. Zo kunnen sportieve bewoners terecht in Sporthal Essesteijn met zwembad en diverse zaalsporten. Op 5 minuten lopen ligt treinstation Mariahoeve en binnen 7 minuten bent u in The Mall of the Netherlands, voor het betere shoppen en leuke horecagelegenheden.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Essesteijn? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven