Oud Voorburg

Oud Voorburg

Exclusief wonen in een schitterende omgeving

Oud Voorburg is een van de meest gewilde wijken in de Haaglanden. Onze makelaars leiden u graag rond door de charme van de jaren ’20, gelegen aan het stijlvolle Park Vreugd en Rust.

Aan de Parkweg

De wijk Oud Voorburg omvat het gebied tussen Station Oosteinde, De Vliet, de A12 en Voorburg Midden. De wijk wordt gescheiden door de bekende Parkweg. Dit is een brede laan met aan weerszijden grote oude bomen en vele charmante jaren ’20 en ‘30 woningen. Vlakbij ligt het schitterende Park Vreugd en Rust, de voormalige buitenplaats uit de 18e eeuw met paviljoens en een prachtig landschap.

Gewilde buurt

Oud Voorburg is zeer gewild bij veel mensen. Vooral door de grote en vrijstaande woningen in het wat duurdere segment is de wijk zeer gewild. Dat zal ook niet minder worden. De woningprijzen zijn mede door de gezelligheid, knusheid en voorzieningen aanzienlijk gestegen.

Goede bereikbaarheid

Langs de Parkweg zijn allerlei buurtwinkels tot aan het winkelgebied Huygenskwartier. Dit is een gezellig winkelgebied met leuke terrasjes, galeries, boetiekjes, restaurants, winkels en vele plaatselijke ondernemers met speciaalzaken. Door de ligging nabij de op- en afrit van de A12, is de wijk goed met de auto te bereiken. Voor het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de Randstadrail die langs de wijk loopt. Aan de overzijde van De Vliet kunt u sporten bij een van de vele sportverenigingen met onder andere tennis, voetbal, handbal, atletiek en softbal.

Scholen in de buurt

De buurt is ook ideaal voor opgroeiende kinderen. Voor hen zijn er de rooms katholieke basisscholen De lusthof en Sint Maarten School, de openbare basisschool Professor Casimirschool en de christelijke basisschool De Vijverhof. Daarna kunnen ze door naar het voortgezet onderwijs van het Dalton Voorburg. Ook zijn er volop kinderopvangcentra in de wijk.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Oud Voorburg? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven