Voorburg Midden

Voorburg Midden

Groen, ruimte en alle gemak in de buurt

De wijk Voorburg Midden biedt veel mogelijkheden voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn veel voorzieningen en alle ruimte voor een onbekommerde jeugd.

Gewilde wijk

De wijk Voorburg Midden bestaat voor 85% uit etagewoningen en voor 11% uit eengezinswoningen. Door de vele voorzieningen is het een zeer gewilde wijk. Mensen vinden het er fijn wonen waardoor en dat is ook te merken aan de prijsontwikkeling. Die zien we jaarlijks stijgen. Ook door de goede verbinding via tram- en buslijnen en de nabijheid van de op- en afrit van de A12.

Alles in de buurt

Het Winkelcentrum Julianabaan ligt midden in de wijk zodat u altijd op fietsafstand boodschappen kunt doen of shoppen in een van de leuke winkeltjes. Een oude bekende Voorburg Midden is De Vliegermolen. Een prachtige molen uit 1621 die opgesteld is voor het publiek. Net als Stadskinderboerderij Essesteijn waar kinderen kunnen knuffelen met allerlei dieren. Voor nog meer groen in de wijk kunt u uitgebreide wandelingen maken in Park ’t Loo.

Naar school in de wijk

Kinderen hebben een heerlijke jeugd in Voorburg Midden en kunnen er onbezorgd opgroeien. Het vele groen, de ruimte en rust zorgen voor een veilige omgeving. Ook kunnen ze er naar school. De kleintjes gaan naar montessorischool Nieuw Vreugd en Rust. De ouderen kunnen naar het Veurs College, Huygens Lyceum, Sint-Maartenscollege of het Corbulo College.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Voorburg Midden? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven