Voorburg Noord

Voorburg Noord

Jaren ’40 charme dichtbij Den Haag

Onze makelaars nemen u graag mee door Voorburg Noord. Een charmante buurt met volop woonkansen in een van de typische jaren ’40 etagewoningen. Ontdek de mogelijkheden van deze bijzondere wijk op fietsafstand van het bruisende centrum van Den Haag. 

Jaren ’40 charme

De wijk Voorburg Noord bestaat voornamelijk uit etagewoningen die in de jaren ’40 zijn gebouwd. Het is een typische charmante jaren ’40 bouwstijl met overhellende daklijsten, gemetselde gevels, vaak erkers, granito trappenhuizen en soms nog prachtige glas in lood ramen. Het zijn vooral 3-laagsappartementscomplexen met 4-kamerappartementen die een woonoppervlakte hebben van 80 tot 90 m2. De benedenwoningen hebben vaak een eigen tuin. Omdat de complexen in de jaren ’40 zijn gebouwd hebben ze geen lift.

Gunstige prijsontwikkeling

Voorburg Noord kent de laatste jaren een zeer gunstige prijsontwikkeling. Steeds meer mensen willen dicht bij Den Haag wonen en door de ligging en het openbaar vervoer is de wijk ook steeds meer in trek bij expats. In het algemeen zien we er vooral veel alleenstaanden, starters en stellen.

Alles op fietsafstand

Voor jonge kinderen heeft Voorburg Noord één openbare basisschool en diverse kinderopvangcentra. Er is geen winkelcentrum maar wel allerlei buurtwinkeltjes verspreid door de wijk. Door de ligging bij NS station Laan van NOI en de afrit van de A12 is de bereikbaarheid van de wijk uitstekend. Binnen 10 minuten fietsen bent u in het levendige centrum van Den Haag. Of pak de fiets naar winkelcentrum Koningin Julianabaan of naar de gezellige Herenstraat in het oude centrum van Voorburg met leuke restaurants, galeries en terrasjes.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Voorburg Noord? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven