Voorburg West - Park Leeuwenbergh

Voorburg West - Park Leeuwenbergh

Stijlvol wonen, dichtbij Den Haag

De statige herenhuizen van Voorburg West en de exclusieve villawijk Park Leeuwenbergh vormen samen een van de mooiste woonplekken in Voorburg. Onze makelaars nemen u graag mee door deze stijlvolle woonomgeving.

Prachtige villa’s

Voorburg West en Park Leeuwenbergh vormen samen één wijk. De buurten liggen aan beide zijden van De Vliet. Ten oosten ligt Park Leeuwenburgh en staat bekend om z’n prachtige villa’s op riante kavels. In het westdeel vindt u de herenhuizen en eengezinswoningen van Voorburg West, veelal gebouwd omstreeks 1920 en 1930.

Groeiende populariteit

De wijk grenst aan bedrijventerrein Binckhorst die de komende jaren getransformeerd tot woongebied en nieuwe bedrijvigheid. We verwachten dat de omgeving door deze nieuwbouw nog populairder zal worden. De prijzen zijn in dit gebied sowieso gestegen omdat steeds meer mensen dicht bij Den Haag willen wonen en het oude centrum van Voorburg leuk en gezellig vinden.

In de buurt

In de wijk zijn vrijwel geen winkels. Toch bent u redelijk dicht bij Winkelcentrum Julianabaan en Winkelcentrum Rijswijk. Voor sport ligt Sportcentrum Leeuwenbergh en Golfbaan Leeuwenbergh om de hoek. Ook kunt u prachtig wandelen door de tuin van buitenplaats Hofwijck langs De Vliet. Het huis en de tuin zijn door Huygens en Jacob van Campen ontworpen en geeft een inkijkje in het leven in 17e eeuw. Ook de bereikbaarheid van de wijk is uitstekend. NS Station Voorburg ligt aan de rand en de wijk ligt nabij de op- en afrit van de A12. Daarmee bent u snel in andere delen van het land, vooral in de dynamiek van steden als Leiden en Den Haag.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Voorburg West - Park Leeuwenbergh? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven