Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Herberg 105

    We werden goed betrokken in het traject

    Contact was uitstekend, we werden goed betrokken in het traject. Formaliteiten verliepen soepel, maar deskundig. Veel aanloop op Funda.

    Recensie door Dhr. S. Bos

    Lees verder

    Makelaar: Ivo Cornet

  • Geweldig geholpen bij de verkoop van onze flat

    Bert en Herbert hebben ons geweldig geholpen bij de verkoop van onze flat. Omdat wij inmiddels in een ander deel van het land woonden, was het voor ons lastig om steeds ter plekke te zijn als dat nodig was. Gelukkig sprong Remax dan in: Van verkoop rest-inboedel tot doorsturen post, alles werd geregeld. Veel dank!

    Recensie door Herman B.

    Lees verder

  • Aankoop Willem Pijperlaan 6 & Verkoop Mozartlaan 4

    Zeer goede ervaringen met Remax.

    Zeer goede ervaringen met Remax. Ivo Cornet reageert snel en is bijna altijd bereikbaar en zo niet, dan belt hij je z.s.m. terug. Ivo denkt met je mee.

    Recensie door Imke Van Der Meijden

    Lees verder

    Makelaar: Ivo Cornet

  • Stoeplaan 11 F21

    Sleutelwoorden: gedegen en secuur.

    Herbert Smit van ReMax is een a-typische makelaar, niet type snelle jongen met dito auto, maar wat ouder die de tijd neemt voor zijn klanten. Sleutelwoorden: gedegen en secuur. Hij komt z’n afspraken na en dat is tegenwoordig steeds vaker een uitzondering. Hij hield ons steeds per whatsapp op de hoogte: wanneer de bezoeken stonden gepland, gaf een korte terugkoppeling van geïnteresseerden, reag...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Burgemeester Keijzerlaan 17, Leidschendam

    Succesvolle ondersteuning bij exploitatie

    Het is niet gebruikelijk om vanuit ons bedrijf Wahl Investment beoordelingen te geven, maar door zijn altijd oprechte adviezen en het innovatieve meedenken, is Bert van der Krogt een zeer gewaardeerde aanspreekpartner voor ons geworden. Zowel bij de aankoop als in de verhuur is de samenwerking met Bert van der Krogt en Herbert Smit een succesvolle ondersteuning bij de exploitatie van ons bedrij...

    Recensie door Raphaela, Wahl Investment

    Lees verder

  • Westvlietweg 10-69, Den Haag

    Goede communicatie, snel werken.

    Goede communicatie, snel werken, hele proces door de makelaar prima verzorgt van foto's, Funda, webinfo. De bezichtigingen en onderhandelingen zijn binnen 1 week afgerond, ons tuinhuis was verkocht.

    Recensie door Justin Estourgie

    Lees verder

  • Gelderwoudsestraat 2

    Belooft geen gouden bergen maar doet (het) gewoon

    Zeer kundig en fair. Zegt wat er kan en niet kan. Heeft zowel oog voor de kopende als de verkopende kant in de context van zijn opdracht. Vriendelijk met oog voor details, duidelijk en geen gladde praatjes. Doet het vooronderzoek erg nauwgezet en weet goed te onderbouwen wat het object voor waarde heeft. Plannen en organiseren van de brochure, foto's en dergelijke is in goede handen bij Herbert...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Prins Frederiklaan 341

    top makelaar die goed bereikbaar is en prima service heeft

    Een top makelaar die goed bereikbaar is en prima service heeft. Geen vraag is te gek en wordt altijd beantwoord. Tijdens het hele ver-/aankoopproces wordt je goed begeleid en geadviseerd, zou deze makelaar zeker aanraden.

    Recensie door Paola Kranghand

    Lees verder

    Makelaar: Ivo Cornet

  • Windjammersingel 64, Den Haag

    Binnen een week verkocht. Dikke 10!

    Herbert Smit heeft mijn huis binnen een week verkocht, vervolgens een nieuwe woning gevonden in zeer korte tijd. Herbert is betrouwbaar, professioneel, kundig, snel, en dienstbaar, hier ben ik erg dankbaar om. Herbert de champagne staat altijd koud als je langs wilt komen, CHAPEAU !!! Van mij krijgt REMAX zonder twijfel een dikke 10!!!

    Recensie door sharon kofman

    Lees verder

  • Van Baaklaan 124, Den Haag

    Als top professioneel adviseur heeft Herbert mij door alle stappen van het aankoopproces begeleid

    Herbert Smit en het team bij Remax Leidschendam hebben een uitstekende service geleverd. Als top professioneel adviseur heeft Herbert mij door alle stappen van het aankoopproces begeleid, van bezichtiging tot hypotheekaanvraag. Zijn vriendelijkheid en professionaliteit maken het verschil. Ik waardeer de consistente kwaliteit die ik al kende van eerdere ervaringen met Herbert. Topmakelaar!

    Recensie door Pooriya Hedayati

    Lees verder

  • Doctor van Noortstraat 67

    De makelaar heeft echt veel kennis

    Het contact verliep goed met Bert. Het was geen alledaags huis wat wij te koop aanboden, maar de makelaar heeft echt veel kennis. Wij zullen zeker deze makelaar aanbevelen!

    Recensie door Dhr. Kooper

    Lees verder

  • Cypergras 97, Den Haag

    Zeer betrouwbaar en vriendelijke makelaar

    Zeer betrouwbaar en vriendelijke makelaar. Altijd bereikbaar en komt zijn afspraken na. Zeker aan te bevelen

    Lees verder

    Makelaar: Ivo Cornet

  • Aankoop Andoornvaart 27 & Verkoop Akkerdreef 32, Zoetermeer

    Wij hebben ons droomhuis kunnen kopen!

    Wij hebben ons droomhuis kunnen kopen! Ook hebben ze ons huis goed op de markt gezet en heel prettig verkocht. Bedankt Ivo Cornet en team Remax!

    Recensie door Manon Coumou

    Lees verder

    Makelaar: Ivo Cornet

  • Gravin Juliana van Stolberglaan 475

    Prima service en zou het zo aan bekenden aanraden

    We hebben goede ervaringen met Remax. Ze zijn betrokken geweest bij verkoop en aankoop van huis. Prima service en zou het zo aan bekenden aanraden

    Recensie door Dhr. Bouzambou

    Lees verder

    Makelaar: Ivo Cornet

Naar boven