Makelaar Dexter Bakker

Makelaar Dexter Bakker

Bel of WhatsApp 06-24650340 of e-mail naar dexterbakker@remax.nl

Onze makelaar Dexter Bakker haalt het onderste uit de kan voor de aankoop of verkoop van uw woning. Met aanstekelijk enthousiasme staat hij 7 dagen per week voor u klaar voor vragen en advies. Hij kent Haaglanden als geen ander en is goed op de hoogte van alle ins & outs van de lokale woningmarkt. Maak kennis met Dexter Bakker, uw persoonlijke makelaar.

Gelukkig met nieuw thuis

Met 23 jaar jong en bruisend van energie is Dexter Bakker uw toegewijde makelaar bij RE/MAX Adviseurs Leidschendam. Dexter: "Het begeleiden van mensen bij de grootste transactie in hun leven is iets wat mij erg veel voldoening geeft. Niets is zo leuk als iemand gelukkig te maken met een nieuw thuis.’’

Elke klant is uniek

“Voor mij staat een persoonlijke en betrouwbare service centraal. Het verkopen of aankopen van een woning is altijd een emotioneel proces en dat snap ik als geen ander. Ik ben er om u van A tot Z te begeleiden en te ontzorgen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Elke klant is uniek, en daarom stem ik mijn dienstverlening af op uw specifieke behoeften. Ik haal altijd het onderste uit de kan voor mijn klanten. Uw glimlach is mijn doel!”

Kenner van Haaglanden

“Geboren en getogen in Den Haag, ben ik thuis in de gemeenten Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen en Ypenburg. Ik ben altijd goed op de hoogte van ontwikkelingen in de wijken en ken Haaglanden als mijn broekzak. Hierdoor kan ik altijd gepast en betrouwbaar advies geven op het gebied van aan- en verkoop.”

Daarom Dexter Bakker

Onze klanten kiezen voor Dexter Bakker om zijn succesvolle aanpak met:

  • Persoonlijk contact op de manier die u zelf kiest
  • Marketingplan gericht op snelle verkoop
  • Optimale bereikbaarheid zowel ’s avonds als in het weekend
  • No cure no pay commissie structuur
  • Oog voor uw persoonlijke situatie
  • Plaatsing van uw huis op alle relevante websites
  • Brochures en mailings in directe omgeving
  • Altijd direct en persoonlijk contact met uw eigen makelaar
  • Breed scala van sociale media waarop uw huis bekend gemaakt zal worden

Reken op RE/MAX service

“Als RE/MAX makelaar bied ik 100% inzet wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Kwaliteit, service en betrokkenheid staan bij voor mij voorop. Ik loop net dat stapje harder voor mijn klanten. Dat betekent dat ik dus ook in de avonden en in het weekend bereikbaar ben. Heeft u verhuisplannen, of kent u iemand die wil verhuizen en wilt u meer weten over mijn manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik maak graag kennis met u.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Haaglanden? Neem dan contact op met onze makelaar Dexter Bakker. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-24650340 of e-mail naar dexterbakker@remax.nl

Anderen over Makelaar Dexter Bakker:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven