Makelaar Maarten Keemink

Makelaar Maarten Keemink

Bel of WhatsApp 06 11 25 84 74 of e-mail naar maartenkeemink@remax.nl

Maarten Keemink groeide op in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Daardoor kent hij de verschillende wijken in deze regio als zijn broekzak. Of het nu gaat om koop, verkoop of verhuur: Maarten is deskundig, betrokken en gaat doelgericht en vastberaden aan de slag voor u.

Diepgaande kennis van de wijken

Bent u op zoek naar een makelaar die uw wensen goed aanvoelt en veel weet van de wijken en straten in Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen en Ypenburg? Dan bent u bij Maarten aan het goede adres: “Ik ben hier opgegroeid en woon hier al van jongs af aan. Nog steeds met ontzettend veel plezier, want dit is een prachtige regio. Daardoor ken ik elk plekje, elke straat, de parken, sportvelden en winkels in de omgeving en herken ik elke kans en mogelijkheid om uw droomhuis te vinden.”

Doelgericht en vastberaden

Het helpt natuurlijk om samen te werken met een makelaar die zoveel weet van deze regio. En die vervolgens doelgericht, vastberaden en betrokken aan de slag gaat voor u. “Dat zit er bij mij nu eenmaal in. Ik houd ervan om bezig te zijn. Naast mijn fulltimebaan doe ik aan fitness en zwemmen en geef ik badmintontraining. Of het nu om sporten gaat of om het zoeken, vinden en kopen van een huis: Ik krijg energie van doelen stellen. En vervolgens niet af te wachten, maar echt te gaan voor de ‘winst’ en het doel te bereiken met een doordachte aanpak.”

Belangrijk moment in een mensenleven

“Een huis kopen is zo’n groots moment in een mensenleven. Dan is het eervol om op dat moment iets te kunnen betekenen voor een ander. Dat is ook een belangrijke reden waarom ik makelaar ben geworden. Ik houd van het hele proces dat komt kijken bij het zoeken, vinden en kopen van een huis of het verkopen ervan. Aan de ene kant is dat zakelijk, maar tegelijkertijd een emotionele gebeurtenis. Een beslissing die impact heeft, een belangrijk moment in een mensenleven. Er moet aan zo veel dingen worden gedacht, er moet veel geregeld en bekeken worden. Dan is het fijn om iemand naast je te hebben die dat begrijpt, maar er ook nuchter naar kijkt en hoofd- en bijzaken goed weet te scheiden. Daarin ligt mijn kracht.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Haaglanden? Neem dan contact op met onze makelaar Maarten Keemink. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 11 25 84 74 of e-mail naar maartenkeemink@remax.nl.

Naar boven