Makelaar Gisgard Felida

Makelaar Gisgard Felida

Bel of WhatsApp 06 3432 8844 of e-mail naar gisgardfelida@remax.nl

In Leidschenveen zorgt Gisgard Felida voor de bemiddeling in aan- verkoop van woningen. Hij focust op de ins & outs van de Leidschenveense huizenmarkt en is vooral gespecialiseerd in de wijken De Lanen en Rietbuurt. Hij is vaak in de wijken te vinden, omdat hij zo in nauw contact blijft met de wijken en hun bewoners. Maak kennis met Gisgard.

Goede wisselwerking

De keuze voor RE/MAX Adviseurs was voor Giscard al snel duidelijk. Giscard: "Ik heb gekozen voor RE/MAX Adviseurs omdat er een goede wisselwerking is met de andere makelaars op kantoor waardoor we constant met elkaar sparren. Daardoor zijn we we ook goed op de hoogte van gebiedsontwikkeling, verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod en bijzondere elementen binnen de wijken. Voor mij klanten biedt dit vooral een grote databank van ervaring, kennis en kunde."

Resultaatgericht en betrokken

“Als RE/MAX makelaar ben je een zelfstandige ondernemer. Dat betekent dat je een makelaar bent zonder 9 tot 5 mentaliteit, die resultaatgericht, flexibel en betrokken is. Een open huis, bezichtiging of afspraak in de avond of in het weekend plannen is geen enkel probleem. Het belangrijkste is om de aan- en verkoop van een huis zo goed mogelijk en tevens zorgeloos voor mijn klanten te regelen. Ik ga altijd voor de meest gunstigste prijs voor mijn klanten bij de aankoop en voor de hoogste prijs bij de verkoop van hun huis.”

Makelaarsstijl

"Mijn makelaarsstijl kenmerkt zich door een no-nonsense, doelgerichte, proactieve en creatieve instelling."

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen, verhuren of een huis kopen? Neem dan contact op met makelaar Gisgard Felida. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 3432 8844 of e-mail naar gisgardfelida@remax.nl

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven