Makelaar Aliya Zengin

Makelaar Aliya Zengin

Bel of WhatsApp 06-14908125 of e-mail naar aliyazengin@remax.nl

Aliya Zengin is werkzaam als makelaar bij RE/MAX Adviseurs in Leidschendam.

Persoonlijke benadering

Aliya: "Het RE/MAX-concept staat voor een zeer actieve en persoonlijke benadering van de huizenmarkt en haar klanten. Als RE/MAX-makelaar ben ik zelfstandig ondernemer en dus verantwoordelijk voor mijn eigen succes. Daarnaast profiteert de RE/MAX-makelaar van een fantastisch verkoopapparaat, de know-how en ervaring van haar collega’s."

Gratis waardebepaling

"Ik kom graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw huis of om u nader te informeren over mijn aankoopbegeleiding voor uw nieuwe woonstek. Als uw persoonlijke RE/MAX-makelaar wil ik graag veel tijd en energie steken in u als klant."

Ook in Kirmanji

"Ik ben voor u altijd telefonisch bereikbaar op: 0614908125, dus ook ’s avonds en in het weekend. Tevens ben ik actief in heel Nederland als tolk Koerdisch Kirmanji (Turkije, Turks) en Kirmanji (Syrië, Irak). Juist om ook die doelgroep te helpen met de koop of verkoop van een mooie woning. Tot gauw!"

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Aliya Zengin. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-14908125 of e-mail naar aliyazengin@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven