Makelaar Linda Hartings

Makelaar Linda Hartings

Bel of WhatsApp 06-28828933 of e-mail naar lindahartings@remax.nl

Makelaar Linda Hartings adviseert u bij de aan- of verkoop van een huis in Leidschendam-Voorburg. Zij staat voor persoonlijk advies en een frisse kijk op vastgoed. Daarnaast is zij onze buurtdeskundige makelaar in Voorburg-West. Deze wijk en haar bewoners kent zij niet alleen heel goed, zij woont er zelf ook. Linda is thuis in de regio Leidschendam-Voorburg sinds 2005 en weet wat deze omgeving u te bieden heeft.

Eerlijk en duidelijk

Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Meestal betekent dit een grote verandering in uw leven waar u goed bij begeleid wilt worden. Linda luistert naar wat u nodig heeft en helpt u verder. Linda: “Ik ondersteun mijn klanten bij de volgende fase in hun leven; een ander huis. Zowel bij aankoop als bij verkoop wil ik zorgen voor de beste begeleiding en ontzorging, met eerlijk en duidelijk advies. Ik zoek altijd naar een passende oplossing en kijk wat er voor hen mogelijk is. Zij kunnen rekenen op mijn betrokkenheid.”

Thuis in de wijk

"Voorburg-West is mijn thuis. Ik ken de omgeving en de mensen, het is een heerlijke plek. Er zijn veel parken en groene lanen. Ook de gezelligheid van de Herenstraat vindt u op loopafstand. Maar Leidschendam-Voorburg heeft nog meer te bieden. Het is een fijne plek om te wonen, te wandelen en te genieten van horeca en cultuur, midden in de Randstad. Naast mijn werk als zelfstandig makelaar ben ik regelmatig aan het klussen in en om het huis, geniet ik van uitgebreide etentjes met vrienden en als het even kan reizen mijn vriend en ik graag.”

Expertises

Linda heeft veel kennis op het gebied van de onderhoudsstaat van vastgoed en mogelijkheden voor renovaties. Linda: “Ik heb kennis van de bouwkundige en technische kant van woningen, en veel ervaring met renovaties. Ik kan de algemene staat van een huis goed inschatten en adviseer graag over woningverbeteringen of aanpassingen, zodat een huis past bij uw woonbehoefte.”

Actief zelfstandig

RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemers. Linda: “Wanneer u kiest voor mijn begeleiding bent u verzekerd van mijn volledige aandacht en ik ben bereikbaar wanneer u behoefte heeft aan overleg of advies. Mijn doel is om een waardevolle rol te spelen bij de aan- of verkoop van uw huis, zodat het proces soepel en ontspannen verloopt.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Linda Hartings. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-28828933 of e-mail naar lindahartings@remax.nl

Anderen over Makelaar Linda Hartings:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven