Makelaar Ivo Cornet

Makelaar Ivo Cornet

Bel of WhatsApp 06-55186458 of e-mail naar ivocornet@remax.nl

Als buurtdeskundig makelaar staat Ivo Cornet dicht bij de mensen en ondernemers. Zodat hij altijd het maximale uit de verkoop of aankoop kan halen.

Duidelijkheid voorop

Ivo: “Zoekt u een actieve, enthousiaste en vernieuwende makelaar? Dan ben ik u graag van dienst. Ik heb een no nonsense stijl van bemiddelen. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Duidelijker kan niet.”

Actieve verkoop en aankoop

“Begin 2006 ben ik met RE/MAX Haaglanden in aanraking gekomen en was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie, nee, actief het huis verkopen en aankopen, dat is wat onze relaties van ons verlangen. Tevens de mensen een eerlijk en gedegen advies geven is van groot belang.”

Weten over de wijk

“Als uw buurtdeskundig makelaar wil ik graag dichtbij de mensen en ondernemers staan. Alleen op deze manier kom je veel te weten over de wijk. Naast het makelen maak ik graag muziek en ben ik trainer bij voetbalvereniging RKAVV.”

Optimale bereikbaarheid

“Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer. U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan verkopen wij uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogste prijs.”

Bekijk het woningaanbod van makelaar Ivo Cornet

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Ivo Cornet. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-55186458 of e-mail naar ivocornet@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Ivo Cornet:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven