Makelaars bloggenRSS

 • Verhuur uw huis zorgeloos in 6 stappen

  Door op 24 December 2020
  Ook bij verhuur kunt u rekenen op de expertise van onze makelaars. Bijvoorbeeld als u uw huis wilt verhuren of wanneer uw huurder heeft opgezegd en u zoekt u een nieuwe huurder. Onze makelaars staan graag voor u klaar om u het verhuurproces uit handen te nemen. Hoe? Onze makelaar Herbert Smit legt uit hoe ons succesvolle stappenplan verhuurders volledig ontzorgt.
  Verhuur uw huis zorgeloos in 6 stappen
 • Een woning kopen tijdens de coronacrisis

  Door op 10 November 2020
  Het coronavirus treft ons allemaal en heeft een grote invloed op de woningmarkt. We hebben gemerkt dat veel woningzoekenden vragen hierover hebben. Is dit bijvoorbeeld het juiste moment om een woning te kopen? Welke maatregelen moet u overwegen? Wat is er tijdens dit proces eigenlijk veranderd? Onze makelaar Ivo Cornet beantwoordt de meest gestelde vragen.
  Een woning kopen tijdens de coronacrisis
 • Let op 4 valkuilen van de VVE

  Door op 27 Augustus 2020
  Bij het kopen van een appartement komt meer kijken dan het kopen van een huis. U wordt onder andere automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VVE). Met alle gevolgen van dien. Onze makelaar Jacco van Brecht vertelt over de valkuilen die hij tegenkomt bij de koop van een appartement in Haaglanden. En die wil hij u graag besparen.
  Let op 4 valkuilen van de VVE
 • Een huis kopen om te verhuren

  Door op 18 Juni 2020
  We zien regelmatig dat particulieren een woning kopen om deze daarna te kunnen verhuren. Vooral de laatste 2 jaar zit dit enorm in de lift. Dat komt vooral omdat geld op een spaarrekening nauwelijks iets oplevert en de rente voor het aantrekken van vreemd vermogen erg laag is. Onze makelaar Bert van der Krogt vertelt waarom een huis kopen om te verhuren nu een interessante investering kan zijn.
  Een huis kopen om te verhuren
 • Een huis kopen: nieuwbouw of bestaande bouw?

  Door op 4 Juni 2020
  Als er wordt gedacht aan het kopen van een huis, wordt er meestal alleen gedacht aan bestaande woningen. Dit komt vooral omdat het aanbod nieuwbouwwoningen vrij beperkt is. Maar de keus is er wel degelijk. Sommigen willen niet anders, anderen moeten er juist niet aan denken. Waar kiest u voor? Onze makelaar Herbert Smit zet de voor- en nadelen van het kopen van een nieuwbouwwoning voor u op een rijtje.
  Een huis kopen: nieuwbouw of bestaande bouw?
 • Een huis kopen begint met goed onderzoek

  Door op 22 Mei 2020
  Huis kopen regio Den Haag. Wanneer u een huis in de Haagse regio zoekt is het belangrijk dat u zich vooraf goed informeert. Onze makelaar Ivo Cornet vertelt in zijn blog alles over de zoektocht naar uw ideale woning. Lees meer...
  Een huis kopen begint met goed onderzoek
 • Een huis erven, waar moet u rekening mee houden?

  Door op 17 Januari 2020
  U heeft recht op een erfenis met daarin een huis. Los van de emotionele kant krijgt u dan ook te maken met de zakelijke afwikkeling ervan. Zo zijn er verschillende situaties met verschillende regels voor erfrecht en erfbelasting.
  Een huis erven, waar moet u rekening mee houden?
 • Huis kopen en dan uw huis verkopen? Of andersom?

  Door op 2 Januari 2020
  Wanneer u verhuisplannen heeft zal ongetwijfeld deze vraag opspelen. Wat is wijsheid? Eerst een huis kopen en dan uw eigen huis verkopen? Of toch maar eerst verkopen en dan kopen? Onze makelaar Bert van der Krogt brengt raad.
  Huis kopen en dan uw huis verkopen? Of andersom?
 • NHG grens in 2020 boven 300.000,-!

  Door op 19 December 2019
  We hebben goed nieuws voor als u volgend jaar een woning wilt kopen. De NHG grens 2020 wordt namelijk verruimd tot boven de 3 ton. Onze makelaar Bert van der Krogt legt de voordelen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie uit.
  NHG grens in 2020 boven 300.000,-!
Naar boven